dilluns, 14 de novembre del 2011

VIII Cros Internacional de Atapuerca (Burgos)

  • Un any més, tot i ser díficil, el Cros d'Atapuerca ha seguit creixent, a nivell nacional faltàven pocs dels millors atletes i a nivell internacional (africà) es van donar cita alguns dels primers/primeres espasses del Cros Mundial. Aquest any per primera vegada, la competició d'Atapuerca, juntament amb el tradicional Cros de Sòria seran tinguts en compte pel Comité Tècnic de la RFEA per elaborar la selecció (júnior, sub-23 i absoluta) que representarà a Espanya a l'Europeu de Cros que tindrà lloc el proper 11 de desembre.
  • Júnior femenina: Beatriz Caspar amb 13'41" finalitzava en un excelent 4at lloc, el que fa que tingui unes grans possibilitats de ser seleccionada. Es dona la circunstància que les dues primeres classificades Mª José Pérez (13'33") i Blanca Fernández (13'37"), aquesta temporada ja són de categoria promesa, tot i que a l'europeu encara competiran con a júniors.
  • Sènior Masculí: Jordi Comas amb 30'56" finalitzava el 59è a 3'09" del Campió del Món Imane Merga (Etiòpia) i a 2'11" del primer espanyol Carles Castillejo.
  • Classificacions.