dilluns, 14 de novembre del 2011

XXIX Cros de Sant Hilari Sacalm - "Judit returns"

Pel nostre grup, la notícia destacada del cap de setmana, no ha estat altre que el retorn a la competició de Judit Pla després de la baixa maternal. 1 any, 3 messos i 10 dies després de la darrera competició, un 1.500 m de la Copa de Clubs disputat al estadi Joan Serrahima de Barcelona, la Judit es tornava a calçar els claus i es colocà el dorsal al pit per disputar el primer cros de la temporada 2011-2012, concretament el Cros de Sant Hilari Sacalm. D'aquesta manera, pas a pas, en progresió, intentarà arribar en plena forma al Campionat d'Espanya que es disputarà el primer diumenge de març. Benvinguda de nou!!
  • Pel que fa a la competició, la matinal va estar marcada per la pluja i una intensa boira que feia la visibilitat quedés reduïda a uns pocs metres. La primera cursa a la que farem referència va ser la júnior-veterà masculí:
  • Júnior masculí: En una distància aproximada de 4.080 metres, en 9è lloc arribava Aniol Collado (15'13"), la victòria va ser pel seu companys del ISS Hospitalet Ibrahim Fateh amb 13'50"
  • Veterà masculí: Per a en Joan Izàbal, aquest cros també significava el retorn a la competició després d'uns messos d'inactivitat per estar centrat exercint de pare del petit Marcel. En Joan va obtenir un excelent 4at lloc, amb un temps de 14'55" quedant a tant sols 26" del guanyador Laurent Alfonso (Barcelona Atletisme).
  • Júnior femenina: Sobre una distància de 3.060 metres, Noelia Alcón aconseguia el 2on lloc (12'20"), només superada per l'atleta de la JAS, Laura Gómez Ramón (11'58").
  • Sènior femenina: Judit Pla en la seva primera competició representant al Santutxu Atletismo aconseguia la victòria del Cros amb un temps de 11'34". Després d'un final disputat, el segon lloc era per Bàrbara Ramón (AAC) amb 11'37" i el 3er lloc per a Esther Guerrero (FCB) a 6 segons.
  • Sènior masculí: Javier Acedo (ISS), 13è classificat amb 14'23" també sobre la distància de 4.080 metres. En el cap de cursa va haver un gran nivell, la victòria va ser per a l'obstaculista internacional Angel Mullera amb 13'05", el segon lloc per a en Omar Oughzif de la JAS i tercer Miquel Quesada del mateix equip.