diumenge, 20 de novembre del 2011

XVIII Cros Internacional de Soria

Un any més, el tradicional Cros de Soria que es celebra en el Monte Valonsadero, és determinant de cara a realitzar la selecció que representarà a Espanya a l'Europeu de Cros de Velenje (Slovenia). En aquesta edició la Quadra Atltètica Manel Pla, només ha tingut dos representants:
  • Cursa júnior femenina: Beatriz Caspar, després de ser la 4ª Espanyola a Atapuerca, avui aconseguia la victòria d'aquest important cros. Recordem que al 2010, també va ser 1ª espanyola a Sòria, però va ser precedida per 2 atletes italianes. Avui el temps de Caspar ha estat de 13'36", a 7" Blanca Fernández i a 14" la Campiona d'Espanya júnior d'obstacles Mª José Pérez del Puerto de Alicante. Moltes felicitats!! Això representa el passaport per a Slovenia.

  • Cursa sénior masculina: En el dia d'avui, Manu Salvador seria un ferm candidat a rebre el Premi "Reyes Estevez", per la seva fulgurant sortida que el situava al cap davant de la cursa, en 5è lloc, només per darrera dels atletes africans i fins i tot per davant d'en Ayad Lamdassem. Una sortida tan ràpida, en una cursa a on el nivell mig és tan elevat ha provocat una pèrdua de 42 llocs per finalitzar el 47è amb un temps de 33'13". En la seva darrera participació com a sub 23, el seu lloc seria el 11è. La victòria se l'enduia en Vicent Kiprop 29'49"
  • Cursa Veterans Masculins: El Dr. Manolo Salvador en una cursa sobre 5.000 metres, aconseguia classificar-se en el 21è lloc amb un temps de 17'57", el guanyador de la cursa va ser el "mític" Fabian Roncero amb un temps de 15'35".
  • Classificacions.