diumenge, 22 de novembre del 2009

2ª Jornada de Cros 09-10, 22 de novembre

Amb uns quants dies de retard arriba la crònica de les Competicions del diumenge 22 de nombre. Abans de donar pas als resultats, destacarem un parell de fets:
  • Dissabte 21, es va celebrar a Mataró la tradicional Festa dels Atletes, un sopar a on s'aprofita per premiar als millors atletes de la temporada anterior. En aquesta ocasió en Joan Gasch, gràcies a les grans marques i bones posicions obtingudes en Campionats de Catalunya i Espanya, va ser reconegut com a millor veterà masculí.
  • En Cesc Guim, creiem que fruit de tot el treball acumulat, aconsegueix realitzar marca personal en 10 kms en ruta.
  • Moltes felicitats a tots dos!!
XXIX Cros Internacional Castellano-Manchego (Quintanar de la Orden):
  • En aquest cros únicament vam tenir presència a la cursa sènior femenina. Sobre un recorregut de més de 6 kms, la cursa la guanyava l'atleta de kènia Inés Chenonge amb un temps 20'52". Judit Plà finalitzava en 5è lloc a 29" de la primera espanyola (Núria Fernández), Lidia Rodríguez era 11ena a + 1'28" de Fernández, i a escassos segons de Marta Romo e Isabel Checa. Brillant actuació de les dues atletes del grup.
X Cros Ciutat de Gavà:
  • Juvenil femenina: La nostra companya Bea Caspar, en aquest principi de temporada està comptant les seves participacions per victòries, amb un temps de 10'59" quedava en primer lloc, amb un gran diferència de 41" sobre l'atleta del Universitari Helena Zapater.
  • Veterà Masculí: En Isidro Valderas en representació del UCAM Cartagena, venia a Gavà amb ganes de competir i realitzava una bona cursa quedant en 4at lloc amb 21'07" a 47" del guanyador J.L. Lozano, però per davant de noms il·lustres com Ribas o Viudes.
  • Veterà femenina: Una nova victòria del sector femení de la quadra, Yolanda Soler amb 20"47' era 1ª veterana arribant 16" per davant de Montse Cinca que era segona.
  • Sènior Masculí: A diferència de les darreres edicions a on havíem arribat a ser fins a 10 atletes del grup en cursa. Aquest any la participació es va veure reduïda a només 3. El cap de la cursa era dirigit pels nostres en Jordi Comes (1er) i en Alex Almeida (2 on), entrant a meta amb una petita diferencia de 10". Per problemes tècnics en Oriol Cascalló no prenia la sortida des del lloc indicat i tot i afegir-se a la cursa, era desqualificat, tot i això finalitzava en una "oficiós" 4at lloc.
30ª Cursa El Clot - Camp de l'Arpa - Verneda 2009:
  • Cursa en ruta de 10 kms, a on en Cesc Guim imposava el seu ritme a la resta de rivals e impossibilitava que qualsevol d'ells pugés seguir-lo. Parava el crono en 32'38" el que representa millorar en 17" el seu millor registre en 10 kms que datava de la Sant Silvestre '09.