dimarts, 10 de novembre del 2009

1ª jornada Cros 09-10; 8 de novembre

Tot i que el primer de novembre ja va haver algun que altre Cros, el debut del grup a les competicions es va produir aquest passat diumenge dia 8. Sento una gran felicitat al poder donar la bona notícia de la jornada, després de molt de temps allunyada de la competició, ens trobem de nou amb Silvia Montané en acció, anant pas a pas com aconsella en Mister Plà, va còrrer a Calldetenes.
Farem un ràpid resum dels resultats, per nombre de participació: 55è Cros de Calldetenes:
  • Juvenil femení (3.200m): Cursa disputada conjuntament amb la júnior, la nostra obstaculista Bea Gaspar va aconseguir pujar al calaix més alt del podi, amb un temps de 11'49", amb una avantatge de 7" sobre la 2ª classificada Vicky Sauleda. Aniria Mata amb un registre de 12'32" finalitzava la cursa en 7 lloc, 5ena juvenil.
  • Juvenil/Junior/Veterà Masculí (5.400m): El Dr. Manuel Salvador, amb un temps de 18'19" gunyava la categoria M55 i aconseguia un excel·lent 17è lloc de la cursa que compren 3 categories. En Alejandro Loscos, 8è juvenil amb un crono de 19'07".
  • Sènior Femení (6.000m): Silvia Montané amb un temps de 21'06" quedava segona només per darrera de Miriam Ortiz del ISS.
  • Promesa/Sènior Masculí (8.800m): El millor rendiment dels atletes del grup va anar a càrrec d'en Manu Salvador que anant de menys a més i recuperant posicions amb els pas dels kms, amb un registre de 26'23" quedava en 5è lloc de la general i 2on promesa (1er en Zaroual). En Jacques Caignard, 28'00" 12è i Javi Torres 28'22" 14è i en Joan Izàbal , que porta la preparació una mica més endarrerida que la resta 28'54" 17è.
VI Cros de Atapuerca:
  • Sènior Masculí (8.760m): Jordi Comas 27:29, 44è, 30è nacional, +2'48" sobre el Campió del Món en Gebre Gebremarian.
  • Sènior Femení (4.825,): Na Lidia Rodríguez, potser l'atleta més en forma del grup, participava en una cursa que feia goig de veure per la gran participació que va tenir, un total de 88 atletes van finalitzar la prova. Amb un temps de 16'47" aconseguia el 30è lloc, 17 nacional, a +1:54 de la Campiona del Món Junior Genzebe Dibaba.
XXV Cros del Aceite, Torredonjimeno:
  • Sènior Femení (6.000m): Judit Plà, després de vèncer l'edició de 2008, aquest any amb un temps de 20'08", quedava 2ª a 14" de Gema Barrachina, que en aquest moment està en una fase més avançada de la seva preparació.