divendres, 19 de juny del 2009

Jocs del Mediterrani!!

Ja s'ha publicat a la web del Comitè Olímpic Espanyol (COE), la llista d'atletes seleccionats per a participar entre el 26 de juny i el 5 de juliol en el XVI Jocs del Mediterrani, que tindrà lloc a la ciutat italiana de Pescara. Pescara pren el relleu d'Almeria que va ser la ciutat encarregada de l'organització al 2005.
  • Donat que amb els 15'20" obtinguts al juliol de 2008, complia amb la mínima establerta de 15'34", la gran notícia pel grup i en especial per a ella, és la selecció de na Judit Plà per a disputar el 5.000 m ll. Aquesta prova es celebararà el dimecres 1 de juliol al "Stadio Adriatico".
  • Tal com fes, ara farà un any, a la cita de Leiria (Lliga Europea), a on amb la seva victòria col·laborar a l'obtenció del primer lloc per Espanya, estem segurs que donarà el millor de si mateixa en aquesta nova internacionalitat en pista.
  • Curiosament, tot i ser els Jocs del Mediterrani i hi ser presents 23 països d'aquesta regió, la ciutat de Pescara es troba al costa del Mar Adriàtic. Si el símbol dels Jocs Olímpics està format per cinc anells, en aquest cas ens trobem amb només 3 que representen la unió del tres continents Europa, Àsia i Àfrica.