dimarts, 16 de juny del 2009

Campionat de Catalunya Juvenil

El passat diumenge 14 de juny a les Pistes Moisès Llopart de El Prat de Llobregat, va tenir lloc el Campionat de Catalunya Juvenil amb la presència de tres dels nostres atletes.
  • 2.000 m obstacles femenins: La primera a "entrar en joc" va ser na Bea Caspar, a la primera volta va adoptar una posició conservadora darrera de l'atleta del CA Granollers, a partir d'aquí veient que ella podia portar un ritme de cursa més alt va passar al davant i va marxar amb facilitat. Al pas pel primer 1000, ens uns prometedors 3'39" aprox, ja portava uns 50 m de marge sobre la segona classificada. Tot i perdre una mica de ritme, va mantenir un bon pas d'obstacle i seguia augmentat la diferència amb la resta. Amb una marca de 7'35" va aconseguir el 1er lloc del Campionat de Catalunya i es quedava a només 2" del Record del Campionat, que fàcilment podria caure la propera temporada.
  • 1.500 m ll femenins: En aquesta prova prenia part na Aniria Mata, degut a les molèsties que està patint darrerament, no arribava en un bon moment de forma al Campionat i no va tenir opció a disputar per les places de podi. Esprintant als darrers metres finalitzava en 7è lloc en un temps de 5'09", millorant en 10" la marca realitzada al Campmany de dimecres. (a la foto amb Aina Esbert del C.A. Vilafranca).
  • 1.500 m ll masculins: En Alex Loscos amb una marca de 4'44", no podia evitar el darrer lloc d'una cursa ràpida que es va guanyar amb 4'08". De ben segur que la propera temporada, ja més habituat als entrenos d'en Pla, obtindrà uns bons resultats. Ànims i a seguir treballant.
  • Resultats Campionat de Catalunya Juvenil.