diumenge, 21 de juny del 2009

Control Prat de Llobregat; 20 de juny

A les pistes del Prat de Llobregat, el club Pratenc Associació d'Atletisme aprofitant la disputa del Campionat de Catalunya Cadet, va organitzar al finalitzar aquesta jornada dues curses en categoria masculina.
  • 1.500 m ll: Vuit van ser els atletes inscrits en aquesta cursa, per aprofitant el treball d'en "Prieto Gasques" que feia de llebre durant els primers 700 m, obtenir una gran marca. Pel que correspon al grup, participava en Antonio Cruz. El ritme de sortida va ser molt fort, la cursa es va estirar ràpidament i pel cap de cursa, el pas pel primer 400 sobre 1'1", el 800 sobre 2'4". Finalment es va guanyar (crec) sobre 3'56", a en Antonio que se'l va veure patir de valent i que declarava que no s'havia trobat massa bé, marcava un crono de 4'7".
  • 5.000 m ll: En aquesta prova, la participació encara era més reduïda, sis eren els atletes a la línea de sortida, amb en Iván Zarco que tenia la misió de marcar el ritme fins el 3.000, amb un temps de pas de 8'50". Al pas pel primer mil, en Sergi Martínez va posar peu a terra, unes voltes més tard era l'atleta del Pratenc el que decidia no seguir. Al pas pel 3.000 m, amb un temps de 8'52" aprox, en Zarco es retirava com estava previst i ja només quedava en Ramon Gassull del FCB que donava la sensació d'anar fresc i amb forces i els nostres companys Oriol Cascalló i Alex Almeida (ISS), que se'ls veia patir. En aquest punt els atletes es van distanciar entre ells, en Ramón marcant un ritme de 2'55" el mil, finalitzava en 14'41" i en Oriol i l'Alex anant inevitablement a menys acabaven en 15'7" i 15'8" respectivament. La tarda va ser força ventosa i donant que les pistes del Prat queden totalment desprotegides, les marques es van veure perjudicades.
  • Fotos de la competició.