dissabte, 2 de maig del 2009

1 de maig - XVIII Milla de Santa Eulàlia

Un any més i ja en van divuit, el primer de maig es va celebrar la Milla Atlètica al barri de Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat. La novetat d'aquest any era la ubicació, doncs es passava del carrer de Santa Eulàlia a la Avinguda del Carrilet. El canvi ha resultat ser un encert, doncs ara es disposa d'un carrer més espaiós, per al públic i l'escalfament dels atletes. La matinal va comptar amb quasi 20 curses, entre Open, veterans, barrufets, social, i totes les categories per grups d'edat fins arribar a la promesa-sènior que era el plat fort. Com està succeint darrerament, el temps no va acompanyar del tot i la pluja va fer acte de presència durant mig matí, a partir de migdia ja va lluir el sol. Aquest any contràriament a la edició de 2008, eren pocs els atletes del grup que prenien part en aquest competició.
  • A la cursa femenina, participava la Lídia Rodríguez que tot i les fortes rivals presents, era una de les atletes amb més opcions a la victòria final. De sortida es formava un grup compacte de 8 atletes, poc a poc amb el pas dels metres i l'increment del ritme es feia una selecció natural i al toc de campana ja només eren 3 les que tenien opcions a la victòria, Anna Bové, Marisa Casanueva i la pròpia Lídia. A la recta final, Lídia Rodríguez, "fent gala" d'un bon final es va imposar amb claredat sobre les altres dues atletes que completarien el podi de la cursa femenina. Felicitats a la Lídia per la victòria en aquesta milla urbana i per en Barni!!
  • A la Milla Masculina, el guanyador era el mateix atleta que dies enrere també guanyava a la Sagrada Família (Khalid Merroune), per la nostre part, en Oriol Cascalló deixant marxar al grup de cap des de l'inici, finalitzava en 10è lloc. El nivell general era va ser bó i les altres dues places de podi van ser per Abdelhak Sobhi i Víctor Montaner, extranyament també va participar el matatonià blaugrana Nacho Cáceres (5è).
  • En aquesta edició el crono, no resulta significatiu, doncs per un error en la mesura del circuit, els atletes van realitzar bastants més metres dels 1.609,344m que té una milla.