dissabte, 2 de maig del 2009

26 d'abril - 3ª Cursa de Les Aixetes

El passat diumenge 26 d'abril es va celebrar a Sant Feliu de Llobregat la 3ª edició de la Cursa de Les Aixetes. Amb sortida a la Rambla Marquesa Castellbell, els corredors tenien per davant un recorregut de 16 kms per muntanya, que els propis organitzadors defineixen de dur. La duresa del circuit no era un problema, doncs per part del nostre grup va participar el nostre atleta més dur, en Cesc Guim. En Cesc participava en aquesta cursa més com a entrenament que com a competició, però amb el sol fet d'imposar un ritme àgil de sortida, va servir per a destacar-se de la resta del grup i després de realitzar tot el recorregut en solitari aconseguia la victòria amb claredat sobre el segon classificat. El podi va estar format per 1 Cesc Guim 1:10:11; 2 Robert Aguilera 1:11:21; 2 Andreu Simon 1:11:35. Els trofeus d'aquesta cursa són molt originals i diferents als de qualsevol altre, com podeu veure a la foto són aixetes. Classificacions i fotos disponibles en aquest enllaç. Després de la cursa i de la pluja, tots els corredors van poder gaudir d'una impressionant botifarrada.