dimecres, 9 de novembre del 2011

Canvis de club, 2011-2012

Aquesta temporada 2011-2012 que va començar fa pocs dies, a nivell nacional, ens ha portat bastants canvis de clubs. Començarem pels més propers, els dels atletes del grup:
  • Judit Pla: Passa del F.C. Barcelona al C.A. Santutxu (Bilbao), si a aquest canvi l'hi sumem la baixa Alessandra Aguilar que marxa del F.C.B al Clínica Dental Seone Pampin. Ens trobem amb que les forces d'aquests dos clubs estan més igualades que mai, amb moltes possibilitats de decantar-se cap a la esquadra Vasca. En el Barça podem trobar a J. Martin, S. Bejarano, E. Navascues, M. Calduch i a T. Urbina, mentre que al Santutxu J. Pla, L. Rodríguez, I. Fuentes-Pila, I. Alfonso, B. Chaabi i a A. Díaz. La web del Santutxu és www.bilbaoatletismosantutxu.com i està permanentment actualitzada amb notícies del món de l'atletisme.
  • Pere Ocaña: Passa del C.A. Laietània al Domingo Catalán F.C. club que va ser campió d'Espanya de cros a l'any 2000 a Tarancón. Però que a l'actualitat, amb uns objectius ben diferents, no compta a les seves files amb cap atleta de nivell nacional.
  • Pel que respecta al ISS Hospitalet, el nombre de baixes d'atletes destacats és molt elevat, part de la llista seria Lukasz Jozviak al C.A. Laietània, Abdelkadir Zaroual al ADAS, Sergio Guijo al Puerto de Alicante, Marta Galimany, Miriam Ortiz, Beatriz Indurain, Adhara Barril i d'altres a la A.A. Catalunya i Jesica Soto al Piélagos.
  • Ilias Fifa, Abdelaziz Merzougui i Daniel Mateo al F.C. Barcelona, Sergio Sanchez marxa al Running Team, Olga Ortega i Úrsula Ruiz al Valencia Terra i Mar.
  • Dolores Checa, canvia del Playas de Castellón al Valencia Terra i Mar.
  • Atletes del Almaraz-Extremadura: Cristina Jordán passa al Clínica Dental Seone Pampin i Pablo Villalobos al A.D. Marathon, juntament amb Fran España, els germans Lozano i Kidane Tadesse.
  • Carles Castillejo torna al Adidas, però el Li Ning-Guadalajarà (ara Otsu Colibrí) es reforça amb Juan Carlos de la Ossa i amb en Penti.
  • La llista de canvis podria continuar, però fins aquí els més destacats.