diumenge, 5 de juny del 2011

Lidia Rodríguez a la Copa d'Europa de 10.000 m

• Ahir dissabte a la tarda a la ciutat Noruega d'Oslo es va disputar la Copa d'Europa de 10.000 metres. En categoria femenina, Espanya presentava un equip format per 4 atletes, Isabel Checa, Estela Navascues, Vanesa Veiga i la nostra companya Lidia Rodríguez.
  • Van prendre part un total de 34 atletes de les quals van finalitzar 28, sembla que va fer una temperatura massa alta per l'òptim rendiment en la prova de les 25 voltes a la pista.
  • Lidia Rodríguez novament va fer marca personal, va aconseguir rebaixar-la en 3 segons i deixar-la en 33'20"57, i aconseguia classificar-se en 15è lloc de la competició i ser la 2ª de les espanyoles. Isabel Checa, 33'17" i Veiga 33'34", Navascues, retirada.
  • Per seleccions, per escassos 19 segons perdia la medalla de Bronze a mans de Bielorussia.
  • Moltes felicitats!! ara podràs descansar uns dies ;-)