dilluns, 30 de maig del 2011

Resultats cap de Setmana, 29 de maig

Comencem per la Competició més important del cap de Setmana, va ser el Camp. de Catalunya de Clubs, a on es donen cita els clubs que participen a les Lligues Nacionals, més els primers classificats de la Lliga Catalana. En aquesta edició, només var ser dos els atletes de la Quadra que van competir en aquest Campionat.
  • 3.000 m ll, fem: Bea Caspar, finalitzava en segon lloc amb un registre de 9'56"65, la victòria era per a Meritxell Calduch amb 9'50". Els 9'56" representa nova MMP, l'anterior aconseguida a l'estiu de 2010 era de 10'10" encara en categoria juvenil. Consultant el rànking de la FCA, hem hagut de retrocedir fins a l'any 2003, per a trobar una atleta catalana júnior amb una marca sub 10'. En aquella ocasió va ser Miriam Ortiz amb 9'42".
  • 3.000 m obstacles masc: Javi Torres, una setmana després repetia en aquesta prova, ja havia fet obstacles la jornada de Lliga Nacional a Burgos. En aquesta ocasió, la marca va ser molt millor, va aturar el crono amb 9'59"17, només 3" més que la millor marca de 2010.
  • Felicitats companys, encara queda molta temporada per a seguir millorant!!
  • Resultats.
A continuació resultats d'altres competicions:
  • Cursa d'eliminació del 6è Meeting Català de Veterans: En la modalitat de 200 m forts i 200 m de recuperació. En Joan Gasch fent valdre la seva velocitat i gran capacitat per aplicar una bona estratègia en cursa, es va endur la victòria, per davant d'Aleix Aznar i Albert Cuartero. Resultats.
  • I Cursa de Bombers de Caldes: Sobre una distància de 12 kms per muntanya Albada Blay finalitzava en 2º lloc amb un temps de 53', per 52'15" de la guanyadora Mercè Tussell (experimentada triatleta catalana). Resultats.
  • 12ª Cursa Delta Prat (10 Kms): En Pere Ocaña finalitzava en 11è lloc amb un temps de 34'57", el vencedor per 3er any consecutiu era l'atleta local Sergio Enríquez amb 31'53". Possiblement la cursa tingués algun metre de més. Resultats.