diumenge, 5 de juny del 2011

Campionat de Catalunya Absolut Aire Lliure (noies)

  • La primera cita del dia, l'hem tinguda a les 11:55 amb el 3.000 m obstacles, que ha representat el debut de Bea Caspar (ISS) a la distància. Bea és júnior de primer any, per tant la temporada passada com a juvenil, "només" realitzava 2.000 m obstacles. Recordem que amb una marca de 7'08" aconseguida a Amposta en el transcurs del Camp. de Catalunya Juvenil, va significar el Record de Catalunya, desbancant a Rosa Morató d'aquest prestigi.
  • Bea ha estat valenta i des de la primera volta ha marcat el ritme que l'havia de portar a baixar lleugerament dels 11 minuts. Fent molts metres en solitari a un ritme constant i amb una magnífica darrera volta realitzada en 1'22", literalment es "menjava" a Clara Simal i aturava el crono en 10'47"54, quedant Campiona de Catalunya Absoluta i aconseguint la mínima per l'Europeu Júnior a disputar a finals de juliol a Tallin (Estònia). El podi l'ha completat, Marta Galimany ISS 10'56" i Judit Llavero 11'28.
  • Si la temporada anterior va aconseguir el record juvenil, avui ha establert un nou record en categoria júnior i promesa. L'anterior 10'51" estava en mans de Judit Llavero (C.A. Laietània). Al finalitzar la prova, Bea ha rebut una sincera felicitació per part de Judit Llavero, com a simbòlica entrega del record.
  • A Catalunya la prova de 3.000 m obstacles femenins, encara es pot considerar com a jove, per tant en els propers anys, veurem millorar amb freqüència aquests records (júnior-promesa). Desitgem que sigui a mans de Bea Caspar.
  • 1.500 m ll: De la mateixa manera, Ani Mata i Noelia Alcón també de categoria júnior, participaven en el Camp. Absolut amb l'objectiu d'aconseguir una bona marca. Emma Almagro (AAC) amb 4'29"80, aconseguia el Camp. De Catalunya.
  • Aniria Mata quedava 9ª amb un temps de 5'20"60, dimecres passat en un control realitzat al Serrahima aturava el crono 1 segon abans. De moment s'està resistit el baixar dels 5 minuts.
  • Noelia Alcón, amb 5'08"0" era 10ª, la temporada passada va realitzar una millor marca de 5'06".
  • Desitgem que en el que queda de temporada, que es va bastant, aquestes dues atletes puguin millorar àmpliament la seva marca en el 1.500 m ll.
  • Moltes felicitats a totes tres !!!
  • Resultats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your quadramanelpla.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com