dilluns, 2 de maig del 2011

Resultats cap de Setmana 30 abril - 1 de maig / Ruta

• 20ena Milla Urbana de Santa Eulàlia: En la seva data habitual del Primer de Maig, es va disputar una nova edició d'aquesta milla. Un cop més la guanyadora va estar Lidia Rodríguez amb un temps de 5'10", 2ª amb 5'16" Anna Bové i 3ª amb 5'18" Miriam Ortiz. En aquesta cursa els temps tenen una importància relativa, doncs no acostuma a tenir la distància reglamentària.
  • Campionat d'Espanya de Mitja Marató (Gijón): En Javi Acedo després de la seva impressionant marca obtinguda a la Mitja de Bilbao, es retirava al km. 9, no anava bé ni física ni psicològicament.
  • Curses nocturnes d'Hospitalet: A la distància de 10 kms, en Oscar Mora, aconseguia el 14è lloc amb un temps de 34'17". La cursa eren 2 voltes de 5ms, i a la segona es van veure entorpits pels atletes que encara estaven finalitzen la seva primera volta. A la cursa de 5 kms, distància sense homologar, Albada Blay aconseguia el primer lloc de la general femenina amb un temps de 20'24". Web de la cursa.