dilluns, 2 de maig del 2011

Resultats cap de Setmana 30 abril - 1 de maig / Lliga Nacional

El cap de setmana del 30 d'abril i 1 de maig, era per a molts l'inici de competicions en Pista Aire Lliure de la present temporada 2010-2011, la primera jornada de les Lligues Nacionals de Clubs. Dissabte a la tarda es disputava la jornada de Divisió d'Honor i diumenge al matí la 1ª Nacional. Pel que respecta als atletes de la Quadra Atlètica, els resultats van ser el següents:
  • Divisió d'Honor Masculina: L'ISS Hospitalet atletisme era organitzador de l'encontre i per tant competia com a local.
  • El primer en competir va ser en Javi Torres, que ho feia en el 1.500 m, contra bastants atletes amb marques per sota dels 3'50" (Playas de Castellón i Real Sociedad). La cursa va ser molt lenta i només es va activar al toc de campana, en Javi va poder resistir la lluita per les posicions durant 300m, per finalment entrava a meta en darrer lloc (8è) , amb un temps de 4'37"85, per 4'31" del vencedor.
  • 3.000 m obstacles: En Manu Salvador amb moltes ganes de obtenir un gran resultat i de millorar la seva marca d'obstacles (9'32" juliol 2010), no trobava el ritme de la prova i perdent alguna posició finalitzava en 9'33"77 i 5ena posició. El guanyador de la cursa va ser l'altre atleta del ISS, Jesús Cardó amb 8'58", després d'uns quants anys sense competir en aquesta prova, aconseguia rebaixar la seva MMP en 5 segons.
  • 3.000 m llisos: Alex Almeida, després de la seva estada a terres d'Àvila, en una cursa ràpida llançada per en Driss Lakhouaja, en Alex no trobava grup i fent una cursa en solitari, arribava en última posició amb una marca de 9'3"86.
  • La classificació final per clubs era Playas de Castellón 202, Real Sociedad 171, AA Catalunya 170 i ISS Hospitalet 135. En els següents encontres els 2 primers competeixen pel títol i els dos darrers per eludir el descens de categoria.
  • Divisió d'Honor Femenina: Encontre disputat a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona, l'única representant del nostre grup era Bea Caspar a la prova de 1.500 m. Però no va tenir la possibilitat de competir, doncs a criteri dels Jutges de Cambra de Requeriments, va arribar passada l'hora de tancament per aquesta cursa.
  • La classificació final per clubs va ser: 1ª AA Catalunya 189.5, 2ª AD MArathon 187, 3º Piélagos 176 i 4ª ISS Hospitalet 129.5.
  • Primera divisió masculina, F.C. Barcelona: Jordi Comas representava al FCB a la prova de 3.000 m ll. En Jordi amb la col·laboració de l'altre atleta del club en Pol Guillén, van marcar un ritme de creuer proper als 2'50". D'aquesta manera, amb el pas de les voltes van aconseguir despenjar a tots els rivals a excepció d'en Iván Espiléz del Monzón. Al toc de campana, l'atleta del club aragonès va fer un fort canvi de ritme, que l'hi va servir per obtenir la victòria amb 8'22"94. A 1 segon entrava en Pol Guillén i amb 8'31"96 en Jordi Comas que no havia pogut respondre al brusc canvi.
  • El F.C.Barcelona amb 255 punts guanyava l'encontre, segon era l'Hinaco Monzón amb 171.
  • Primera divisió masculina Univ. País Vasco: En un encontre disputat a Salamanca en David Tortosa, disputava el 3.000 m obstacles. Segons declaracions del propi atleta: "després de casi 2 anys sense córrer uns obstacles, vaig fer 10'30", probablement la pitjor marca de la meva vida. Vaig córrer enfonsat des del km.1. No entenc encara que em va passar". Obtenia el 7è lloc a meta.
  • El Univ del País Vasco, també guanyava l'encontre amb 205 punts, segon amb 169 el R.C. Celta.
  • Fins aquí la participació dels nostres atletes a les Lligues Nacionals, tots els resultats disponibles a les webs de la FCA i RFEA.