dilluns, 5 de juliol del 2010

Resultats Campionat de Catalunya Juvenil 2010

Ahir diumenge 4 de juliol, organitzat conjuntament per la U.A. Montsià i la FCA, es va celebrar a Amposta el Camp. de Catalunya Juvenil.
  • Tal i com es destaca a la web de la Federació Catalana, la protagonista de la jornada va ser la nostra companya, atleta del ISS, Bea Caspar. En els seus primers obstacles de la temporada, guanyant el campionat amb un gran marge, va ser capaç d'establir un nou Rècord de Catalunya de 2.000 m obs, amb un temps de 7' 8"71. L'anterior, a càrrec de Rosa Morató - 7' 09"2 , datava de l'any 96. Que hagin passat 14 anys, entre un i l'altre record, mostra la qualitat de la marca. Com a informació, el Rècord d'Espanya, està en 6'53" realitzat per Estefania Tobal. Molta sort al Campionat d'Espanya!
  • La primera competició de la jornada, els 3.000 m ll femenins amb la participació de dues atletes del grup, va començar amb sorpresa. Tot i que inicialment hi havia 5 atletes inscrites, finalment només van confirmar la Noelia i la Ani i per tant es van trobar soles a la línia de sortida. Resultava Campiona Aniria Mata amb 11'19" i Subcampiona Noelia Alcón amb 11'47". La baixa participació, també va ser un problema en altres curses femenines, 1.500 m, 3 atletes; 5.000 m, 2 atletes.
  • 1.500 m ll masculins, Alex Loscos després d'haver realitzat un bon 800 m el dimecres al Serrahima, es presentava a Amposta amb fermes possibilitats de realitzar marca personal (4'26") i per que no, intentar estar entre els primers classificats. Sense tenir informació de com va transcórrer la prova, es probable que tingués un inici lent. Va finalitzar en 10è lloc amb 4'30"02. Aquesta temporada, amb moltes ganes i amb un treball silenciós i constant, ha fet un salt qualitatiu cap endavant. De trobar una cursa a ritme des del principi, hauries estat ben aprop del 4'20"
  • Moltes felicitats a tots / totes!!
  • Resultats de la competició.