dijous, 1 de juliol del 2010

4ª Jornada Criterium Campmany; 30 de juny

  • Quarta i darrera i darrera jornada del tradicional Campany. Aquest dimecres dos dels nostres companys competeixen en el atípic 800 m ll per a atletes del nostre grup. Es un repte de cara a la preparació d'un bon 1.500 m.
  • A la primera sèrie, Javi Torres en funcions de fer de llebre el primer 400m a un ritme entre 56" i 58". En Manu Salvador amb l'objectiu de fer una gran marca. El primer compleix bé, tot i que pocs metres abans del toc de campana ja comença a ser superat per en Ignasi Àvila. En Manu passa sobre el 58", amb un gran esforç en Manu aconsegueix doblar i finalitzar en 3er lloc amb un gran registre de 1'56"28, en una sèrie de nivell a on tots van baixar dels 2 minuts. Per tant, es queda a només un segon de la "Personal Best" del Doctor Salvador, que és 1'55".
  • A la quarta sèrie, va participar en Alex Loscos, que amb una millor marca fins el moment de 2'9", tenia com a objectiu millorar-la i fer un entreno de qualitat de cara al 1.500 m que farà diumenge en el Campionat de Catalunya Juvenil. Passant el 400 m, sobre 1'2" - 1'3" aprox, finalitzava la cursa amb un temps de 2'6"91, el que representa una millora d'uns 3 segons i dona confiança de cara a la propera competició.
  • Felicitats a tots dos!!
  • La jornada finalitzava amb la disputa dels 5.000m, en Òscar en prenia part, però darrerament per motius laborals arrossega massa cansament i l'ha obligat a saltar-se algun entrenament, degut a tot això no es trobava amb sensacions per finalitzar la prova i posava peu a terra. Ja serà en una altre ocasió, ànims company!!
  • En Marsal Serrallonga, en el seu segon 5.000 m ll, tot i no entrenar gaire, darrerament amb el grup, realitzava una bona marca de 17'07"17, millorant en més de 20" el registre realitzat en el control del 22 de maig. Felicitats a descansar i ens veiem la propera temporada!!
  • Resultats de la jornada.