dilluns, 26 d’abril del 2010

Fotos del Cap de Setmana

Després de bastants dies sense publicar, una nova entrada. En aquest cas serà amb poc text i amb tres imatges destacades pel seu valor e importància.
Lliga Divisió d'Honor, encontre C a les Pistes de l'Hospitalet Nord: Tot i que per l'Ani, els 800 m no és la seva prova habitual, se la va veure córrer molt bé, (des de la meva posició privilegiada). Va saber quin era el seu ritme de cursa i va patir i lluitar en els moments decisius per acabar 5ena amb un registre de 2'24"91. Amb aquest temps la temporada passada, hauria estat 4ª del rànking juvenil. 10 k de MADRID:
Isidro Valderas, l'home de l'etern somriure a la línia de sortida dels 10K de Madrid. Qui és el que està a la seva dreta? Haile?, la seva cara em sona, però no caic...
Milla Sagrada Família: Abans de que el gran temple caigui a terra per les obres de l'Ave, l'atleta més polivalent del grup, en Joan Gasch va aprofitar l'oportunitat per guanyar la Milla Veterans A (35 a 45). Amb tots els grans rivals del migfons català presents, en Joan va sorprendre amb un llarg atac quan encara mancaven 700 metres. Si ja era temut abans pel seu final, imagineu-vos ara!!