dilluns, 8 de febrer del 2010

Campionats per clubs, 7 de febrer

Aquest diumenge els nostres atletes tenien el compromís de la competició per clubs, la gran majoria participaven a Canovelles en el Campionat Català de Cros Curt de clubs, representant al ISS l'Hospitalet, i na Judit Plà al F.C. Barcelona al Campionat d'Europa de Cros per clubs que es celebrava a Bilbao.
  • VIII Cros de Canovelles; Campionat de Catalunya de Cros Curt per clubs: Desgraciadament pels interessos dels atletes del nostre grup, des de 2007 aquest campionat és només per clubs, per tant no hi ha podi a nivell d'atletes pel que fa al Campionat. Si que el pot tenir el Cros de Canovelles a nivell particular. En aquest campionat veurem de nou a Khalid Merroune, Jordi Comas i Lidia Rodríguez ser els líders indiscutibles dels seus equips, tal com ja va succeir al Cros de Mataró ara fa 15 dies.
  • Sènior femenina: Lidia Rodríguez confirmava la seva condició de favorita a la victòria i guanyava la cursa amb un temps de 12'50", 10" de marge sobre la seva companya d'equip Miriam Ortiz. Na Iolanda Soler 20ena (14'59"), tancava equip i el ISS aconseguia la victòria en el Campionat de Clubs amb 29 punts, per 48 de A.A. Catalunya i 49 del C.A. Manresa.
  • Sènior masculina: Aquest campionat es presentava molt igualat de forces entre ISS i FCB, els seus líders, els nostres companys Jordi i Khalid, tenien un interessant duel per la victòria de la cursa. Per darrera, Cardó de ISS tenia duel amb Roldán del FCB, la tarda abans a la PC de Saragossa havien coincidit a la sèrie B del 1.500 m amb victòria pel blaugrana. Finalment, es repetien resultats de l'edició de 2009, ISS Hospitalet revalidava el seu títol de campió, el FCB per un escàs marge de 3 punts era segon i la JAS tercer. D'aquesta manera l'equip d'Hospitalet es treu l'espina clavada del Cros llarg a on va ser quart, a només 1 i 2 punts del tercer i segon lloc respectivament. A nivell individual, brillants actuacions de tots els nostres: 1er, Khalid; 2º Jordi Comas, 10è Oriol Cascalló (tancant equip d'ISS), 13è Alex Almeida, 23è Antonio Cruz, 34è Jacques Caignard, 37è Javi Torres, 51è Oscar Mora, 68è Marçal Serrallonga que ràpidament després de la lesió està obtenint un bon resultat.
  • Va per vosaltres, campions!!
  • D'aquest cros, em queden una pregunta al tinter, ahir vaig veure per la tele el Campionat d'Europa de Cros per clubs, en Bezabeh i en Lamdassen de Bikila, primer i segon respectivament, van entrar agafats de la mà. Això seria possible entre les noies de ISS?
  • 47è Campionat de Cros per clubs, Cros de Bilbao: El cros es disputava alParc d'Etxebarria de Bilbao, degut a les pluges dels darrers dies el circuit totalment sobre gespa, estava molt pesat i relliscós, el que va provocar que els ritmes de cursa no fossin gaire elevats. En categoria femenina, sobre una distància de 6.250 m, participaven potents equips procedents de Rússia, Turquia, Itàlia, Portugal, etc,... L'equip del FCB, format per Aguilar, Plà, Martin, Bejarano i Navascues, finalitzava en 5è lloc a més de 20 punts del tercer graó del podi. Judit Plà anant de menys a més, aconseguia un bon 18è lloc, a només 13" de la seva companya Aguilar.