dijous, 16 de juliol del 2009

Trofeu Nemesi Ponsati, 11i 12 de juliol

El passat cap de setmana, 11 i 12 de juliol en jornada de tarda a les pistes de Can Dragó va tenir lloc una nova edició del Trofeu Nemesí Ponsati, que ja és una de les darreres competicions pels atletes que no tenen lloc al Campionat d'Espanya. Pel que fa als nostres atletes dissabte dissabte es va disputar la prova reina del migfons:
  • 1.500 m ll fem: Amb l'absència de Bea Gaspar per motius familiars, després de dues setmanes de vacances per terres de Suècia i de Girona, Ani Mata es retrobava amb la competició. Amb un temps de 5'07"48 finalitzava en 4at lloc i fent marca de la temporada (2" menys que al Camp. de Catalunya).
  • 1.500 m ll masc: Alejandro Loscos va ser l´únic representant del grup, corrent a la 2º sèrie, realitzava un temps de 4'43"25, i també millora en 1" el registre del Camp. de Catalunya.
A la jornada de diumenge, amb la baixa per molesties en el 800 m de Geraldine Barré, ens centrem a les proves de fons masculines:
  • 3.000 m obstacles: En aquesta prova teníem dos atletes amb la mirada posada en la consecució de marca personal. Oriol Cascalló (9'04" de 2007) i dos cops 9'09" a la present temporada i a en Joan Izàbal que amb 9'50"55 d'aquesta temporada i la gran marca en 5.000 realitzada el dimecres anterior tenia al seu abast un bon registre. Ja en els primers metres es va estirar la cursa, per davant en Louah a continuació en Cascalló precedit de la seva llebre personal Ivan Zarco, en Joan 6è lloc. En Oriol aprofita la retirada den Zarco per incrementar el ritme i anar a la caça d'en Louah, cosa que aconsegueix en poques voltes, mentrestant per darrera en Joan també atrapa a Ordoñez i a Tugores. Mantenint el ritme de cursa, aconsegueixen noves marques personals; 9'1"85 per a Cascalló i 9'48"65 per a Izàbal. Tot i això a la darrera recte perdien els duels particulars, finalitzan en 2ª i 5ª posició. En Oriol es quedava a la frontera dels 9 minuts, des d'aquí l'hi desitgem que ben aviat la pugui superar.
  • 5.000 m ll: En una cursa repleta d'atletes amb a intenció de fer 15' i poc, però amb la cancó de fons "tira tú que a mi me da la risa". La cursa va començar molt lenta, quasi a 1'20" la volta, a partir d'aquí el valent que va estirar la cursa va ser en Juanma Alvarez, que després de marcar el ritme un parell de kms es va retirar. Dels nostres en Jacques Caignard realitzan el seu primer 5.000m era 2on amb 15'41" i en Manu Salvador molt lluny dels seu millor estat de forma 4at amb 16'13". En Antonio Cruz, per problemes físics no podia completar la prova.
Moltes felicitats!