dijous, 11 de juny del 2009

Resultats de dimecres 10 de juny

Com estava previst un gran nombre d'atletes del grup van disputar el 1.500 m ll del Critèrium Campmany. Degut a la gran quantitat d'atletes inscrits a les diferents curses de la tarda, per posar un exemple 6 sèries de 100 m ll masc, 10 de 400 m ll, etc,... la sortida del 1.500 m va patir un retard molt important de fins a 40' a la darrera sèrie. Això va provocar que els atletes un cop van haver escalfat haguessin d'esperar una llarga estona fins a l'inici de la prova.
  • 1.500 m ll femenins: En una cursa a on semblava que ningú volia tirar, declaracions d'en Vicente Egido "Parece que han venido a ganarse unas a otras", degut a que la seva atleta era la que portava el pes de la prova. Les nostres noies corrent amb molt de cap obtenien un bon resultat tant pel que fa a la marca com al lloc, Geraldine 4'55", Bea 4'57". Desgraciadament, l'Ani segueix amb molèsties i no podia rendir al seu nivell, des d'aquí volem aprofitar per donar-l'hi molts ànims i desitjar-l'hi la recuperació, aconsellant una bona dosis de paciència per superar aquesta situació.
  • 1.500m ll masculins: 1ª sèrie, amb Mustafa Benslimane de llebre fins el 1.200m, passant a 2'33" el mil, Antonio marca personal per centèsimes 4'4"13, Oriol 4'6"98, retirat en "Musta-Said", 3ª sèrie, Javi 4'15", Joan Izàbal 4'16". 4ª sèrie, Pere 4'29"; Isidro 4'31". De ben segur que tots ells realitzaran millors marques en la propera competició.
  • Resultats 1ª jornada Josep Campmany.
  • Meeting Iberoamericano de Huelva: Després d'una tarda-vespre plena de marques d'altíssim nivell, es donava la sortida a la darrera de les curses, el 3.000 m ll femenins. Amb un gran duel entre Marta Domínguez i Natàlia Rodríguez, que es resoldria a favor de la catalana. Pel que ens interessa a nosaltres, la Judit després d'uns dies d'irregularitat, va fer una cursa excepcional, acabant en 6è lloc amb marca personal inclosa 9'4"24, millorant en 5 segons la que tenia fins el moment.
  • Vídeos de la competició.
  • Resultats Meeting Iberoamericano de Huelva
  • Com a nota negativa de la jornada pels catalans, comentar que en Víctor Montaner va acabar pel terra fent tombarelles a l'ensopegar amb una altre atleta ens els primer 100 de la sèrie A del 1.500 m ll. Tot i això es va aixecar i va continuar en cursa en persecució del grup, tot i que en el vídeo no es veu, es deuria retirar sobre mitja cursa.