dilluns, 1 de juny del 2009

31 de maig: III Milla Urbana Terrassa Centre

En un cap de setmana ple de milles, diumenge al matí al centre de Terrassa, tenia lloc la tercera edició d'aquesta Milla Urbana del Vallés Occidental. Sense acusar el cansament del dia anterior a Palafrugell, un parell dels nostres atletes competien al migdia a les curses "elit".
  • En categoria femenina, la nostre atleta de Ripollet, Lídia Rodríguez es tornava a veure les cares amb Txell Calduch i amb la també blaugrana Anna Bové. Aquestes tres atletes es van distanciar ràpidament de la resta i van arribar a la meta ubicada a la Plaça Vella, amb una diferència d'uns 3 metres entre elles, sent 1ª Lidia 5' 9", 2ª Anna 5' 10", 3ª Txell 5' 11".
  • En categoria masculina, en Khalid amb la samarreta del Marroc, ja al primer pas per meta aventatjava amb més de 10 metres al segon (Mustafa Benslimane). No va haver més història i en Khalid Merroune guanyava amb 4'20", 4'28" per a en Benslimane i 4'32" per a en Yahya Kalfoui.