diumenge, 31 de maig del 2009

23 - 24 de Maig, una mica de tot

Aquest cap de setmana, que comença amb un control a Terrassa divendres a la tarda, no té un escenari clar, doncs els nostres atletes estaran presents a molts diversos escenaris, tant en pista com en ruta, en distància curta i llarga. Per ordre cronològic:
  • Divendres a la tarda la UA Terrassa organitza un control en pista, a on el plat fort de la jornada (almenys per a nosaltres), és el 1.500 m ll. Cap allà van anar dos dels nostres Doctors, per en Cesc Guim representa el seu debut en la distància i per en Jacques Caignard, el retrobament després de bastant de temps. Donada la gran inscripció que té la prova, prenen part de la sèrie B, després d'una forta primera volta sobre 1'6", el cap de cursa es frena el que creïem que pot perjudicar als nostres atletes que acaben en 4'17"6 per a en Jacques i 4'19"5 per a en Cesc. Per ser el primer "milqui" està prou bé i dona confiança per afrontar-ne de nous amb objectius més forts.
  • Dissabte a la tarda, a l'Avinguda República Argentina de Cornellà es celebrava la XVI Edició de la Milla Ciutat de Cornellà, considerada els darrers anys per la RFEA com la millor Milla en Ruta d'Espanya. A la Cursa Sènior Internacional com ja es tradició prenia part la Judit Plà. El nombre de participants és reduït (10) però el nivell de totes és molt elevat el que fa que la posició obtinguda, sigui molt meritòria. La cursa, es pot considerar "atípica", doncs en poc més de 500 metres, la Nuria Fernandez (final vencedora de la Milla), ja tenia a totes les participants en fila darrera d'ella. Segons les seves declaracions al final de la prova, per evitar sorpreses als darrers metres, va preferir un fort ritme des de la primera volta. Clarament és la mila més ràpida dels darrers anys, superant els temps realitzats per Maytes Martinez o Martas Domínquez. Finalment, la Judit lluitant en els darrers metres amb Teresa Urbina, aconseguia el 7è lloc amb un temps de 5'03".
  • A la Milla Absoluta Masculina, en Antonio Cruz finalitzava 4at i en Alex Almeida 6è, en aquest moment únicament s'han publicat resultats de les milles internacionals, pel que no podem informar dels temps d'aquesta cursa. Com podreu veure al vídeo, la cursa va estar plena de "frickies" del barri tant pel davant com pel darrera. El podi va ser: 1er Mustafa Benslimane (ISS), 2on Raul Crespo (Pratenc), 3er Pablo Rivero (ISS).
  • Vídeos Milla Ciutat de Cornellà.
  • El mateix dissabte a la tarda, a les Pistes de Can Dragó es celebrava el IV Meeting Català de Veterans i Veteranes, en el 1.500 m ll competia en Isidro Calderas, va realitzar un temps de 4*37". Cansat per les darreres competicions realitzades, no va poder millorar el registre establert a la 1ª Jornada de Lliga Catalana.
  • Ja diumenge, a les Pistes de Castellar del Vallés tenia lloc el "CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS JÚNIOR 2009", tot i ser juvenil, la Bea Caspar prenia part d'aquest Campionat a la prova de 3.000 m ll. Amb una marca de 11'11"finalitzava en primer lloc de la prova i aportava 7 punts al ISS, que l'hi servirien per ser segon del Campionat per darrera de l'Agrupació Atlètica Catalunya.
  • A les 9:30 del matí al Passeig de Gràcia de Barcelona es donava la sortiva a la cursa popular més multitudinària de Barcelona, la Cursa del Corte Inglés. Aquesta cursa, és moltes coses a la vegada, per uns, és una cursa que la disputen al 100%, per altres com un entreno i per la gran majoria és l'oportunitat de fer seus els carrers de la ciutat per fer una gran passejada de diumenge. De totes maneres, es confirma que és una gran festa per la ciutadania. Del grup, van córrer em Jacques, Musta, Pere i Jordi Solà. Resultats Cursa de El Corte Inglés