dilluns, 17 de novembre del 2008

Crossos de Gavà, Vila-seca i Quintanar

Aquest cap de setmana hem participat a 3 crossos. El més internacional el disputat a Quintanar de la Orden, on la Judit ha aconseguit una gran segona posició darrera la Rosa Morató. En l'apartat masculí el Jordi ha finalitzat nové, fican-se de nou dintre del grup de súper-èlit espanyol.
Al cross de Gavà victòria de la Yolanda a la cursa femenina i segona posició per l'Oriol, que comença molt fort aquesta temporada. Tercer ha estat l'Àlex completant el podi masculí. En sisena posició, i primer promesa, ha entrat el Manu, i en vuitena posició la gran estrena del Jaques en aquesta temporada de cross. En Francesc ha entrat 15è, seguit de l'Antonio 17è, Pere 26è i Joan 27è.
L'Ani ha tornat a pujar al podi a la cursa Juvenil Femenina amb una gran segona posició. I finalment, el Dr. Manuel Salvador ha fet una molt bona 5a posició a la cursa de Veterans.
Al cross de Vila-seca doble presència dels nostres atletes. Per una part la Lidia ha pujat al podi a la cursa femenina amb una molt bona tercera posició, i l'Òscar, ja molt a prop de la disputa de la Marató de Donosti juntament amb la Yolanda, ha finalitzat la cursa masculina en vuitena posició.