dimarts, 25 de novembre del 2008

Cap de setmana a Sòria i Mataró

Grans resultats el Diumenge al cross de Sòria. En l'apartat femení, a la categoria Juvenil femenina, l'Ani va finalitzar en una boníssima setena posició. A la categoria absoluta la Judit va fer novena i tercera espanyola, i la Lidia va acabar en 26ena posició (cinquena sub-23). Aquestes posicions situen a la Judit i la Lidia en l'equip espanyol pel proper Campionat d'Europa de cross que tindrà lloc el 14 de Desembre a Brusseles (Bèlgica). Aquest cap de setmana a Llodio hauràn de confirmar la seva inclusió a l'equip espanyol.
En l'apartat masculí, el Jordi, amb problemes de flato durant bona part de la cursa, va finalitzar en 27ena posició. Sense aquests problemes segurament que hauria estat molt més endanvant (potser amb el grupet format per l'Alberto Garcia i el Jose Rios?). Per altra banda, el Manu ens va deleitar amb una altra gran actuació, 11è a la cursa Junior/Promesa de primer any, demostrant que cada cop va a més (a veure si supera el seu pare...). I parlant del seu pare, el Dr. Manuel Salvador va fer 24è a la cursa de Veterans.
Finalment, triple bona representació del grup a Mataró. L'Alex va fer sisè a la cursa sènior masculina, amb el Pere en 23ena posició, i el Juanito va debutar al cross amb una vuitena posició a la cursa Veterana.