dimarts, 3 de gener del 2012

Curses del 31 de desembre 2011

Avui ja tercer dia de 2012, farem un ràpid repàs de les actuacions dels atletes de la Quadra Manel Pla a les diferents Curses dels Nassos i Sant Silvestres que es van celebrar el passat dissabte 31 de desembre.
Cursa dels Nassos de Barcelona (10 kms):
  • Començant pel més jove, a la categoria "sub-júnior" 1993 i posteriors, en Aniol Collado realitzant marca personal (35'24") aconseguia quedar 2on, però rebia el trofeu com a 1er doncs en Ibrahim Ezzaydouni el rebia per la general.
  • En categoria femenina, Judit Pla era 6ª amb 36'35", el podi era per a Lidia Rodríguez, Jacqueline Martin i Miriam Ortiz.
  • En categoria masculina, malauradament en Jordi Comas més enllà del km. 8 era víctima d'un fort flat que el va impedir seguir lluitant per les possicions capdavanteres i realitzar un registre inferior a les 31', finalment entrava a meta amb un temps de 34'04" i el lloc 66è. Uns segons abans, 57è va arribar Pere Ocaña (33'45" MMP), 213è Jordi Solà amb 36'32". I competint de manera "pirata" i com a escalfament per la cursa d'orientació posterior, en Biel Ràfols realitzava un registre de 35'45". El podi va ser per Carles Castillejo 1er; 29'29", Ibrahim Ezzaydouni 2on; 29'36", Driss Lakhouja, 3er 29'38".
  • Resultats

1ª Cursa dels Nassos del País del Cava - Sant Sadurní d'Anoia:

• En Cesc Guim viatjava a Sant Sadurní amb l'enorme presió de fer podi en aquesta cursa, doncs en el Dinar de Nadal, en Ton Santacana l'hi va dir "noi a Sant Sadurní has de fer dels tres primers!!" Dit i fet, en Cesc que no s'arruga davant dels reptes, va sortir a per la victòria i la va aconseguir. En un cursa disputada per camins, amb una distància superior als 10 kms, amb un temps de 37'32", va avantatjar a Manuel Torres 2on en 7 segons. Classificacions.

1ª Cursa Urbana Sant Silvestre de Sabadell: Sobre una distància de 5 kms, en Dani Garcia finalitzava en 20è lloc amb un bon temps de 16'29". La victòria era per Omar Oughzif amb 14'19", 2on l'organitzador Miguel Quesada 14'49", tots dos atletes de la J.A. Sabadell. Resultats