diumenge, 22 de gener del 2012

Copa Catalana de Clubs A - 15 de gener

El passat diumenge 15 de gener a la Pista Coberta de Sabadell, es va disputar la Copa Catalana de Clubs A, 3 van ser els atletes del grups els que van participar.
  • 1.500 m femenins: Noelia Ferruz amb una marca de 4'54"73 aconseguia el 4at lloc, la victòria era per l'atleta de la AAC Marta Galimany amb 4'37".
  • 3.000 m masculins: 4at en Jordi Comas (F.C.B) que va portar el pes de la cursa durant bastants metres, amb un temps de 8'37"15 i 6è en Alex Almeida; 8'56"42 (Hospitalet Atletisme). El primer, per davant d'en Driss Lakhouaja (AAC) va ser en Omar Oughizf (JAS) amb 8'27.
  • En la classificació per clubs, en categoria masculina el F.C. Barcelona va ser el Guanyador, mentre que el ISS Hospitalet, en part per les baixes patides aquesta temporada i en part a la desqualificació del seu equip de relleu només va poder ser 5è. En categoria femenina l'Hospitalet finalitzava en 3er lloc.