dilluns, 30 de gener del 2012

92è campionat de Catalunya individual i de clubs

Ahir diumenge 29 de gener, al circuit permanent de cros del Camí dels Contrabandistes de Mataró, es va celebrar una nova edició d'aquest campionat. Per ordre cronològic:
  • Juvenil-júnior femenina (4.500 m): Adriana Muñoz 8ª amb un temps de 17'47", la guanyadora de la categoria l'atleta de F.C. Barcelona Ingrid Pino amb 16'24". A la mateixa cursa, però en categoria júnior la vencedora era la nostra companya Beatriz Caspar amb 15'54" i 10ª Aniria Mata amb 18'01". En les dues categories el ISS Hospitalet, al comptar només amb 2 atletes, no va poder formar equip.
  • Juvenil-júnior masculí (5.700 m): En categoria júnior el podi va ser Ibrahim Azzouz (FCB) amb 17'12, seguit per Jonathan Romeu (Lloret) i Ferran Bochaca (FCB). Els nostres júniors 33è Aniol Collados; 19'46" i 38è Alejandro Loscos 20'00". Per equips el ISS Hospitalet Atletisme va quedar en 3er lloc, darrera del F.C. Barcelona i del Lloret-La Selva
  • Sènior-promesa masculí (10.300 m): De nou Carles Castillejo guanyava el Campionat de Catalunya (30'15"), el podi català el completava Marc Roig i Àngel Mullera. Segon i tercer de la cursa van ser Ilias Fia i Khalid el Amri respectivament. Excel·lents resultats pels nostres, Jordi Comas 4at català; 31'07" i 6è Manu Salvador; 31'42" que en el seu primer any com a sènior ja està entre els millors. 23è Alex Almeida 33'15"; 28è Francesc Guim 33'35"; 33è Javier Acedo 33'54"; 46è Antonio Cruz, que reapareixia en competició després de molts mesos, 34'38"; 58è Javi Torres 35'15"; 63è Dani Garcia 35'27" i 66è Joan Izabal 35'35" d'un total de 130 arribats a meta.
  • A la classificació per clubs de la cursa sènior, el campionat era pel F.C. Barceloan, 2on Montornés i 3er Lloret La Selva. El ISS Hospitalet Atletisme aconseguia el 6è lloc.
  • En la cursa promesa-sènior femenina, per primera vegada en molts anys, es va donar la circumstància que cap atleta del grup o del ISS Hospitalet va participar, desitgem que en properes temporades el ISS pugui comptar de nou amb equip femení.