dimarts, 22 de novembre del 2011

XL Cros Antoni Amorós - Santa Coloma de Gramanet

Un altre cros, en aquest cas d'àmbit català, que va comptar amb la presencia d'atletes del grup va ser el Cros Antoni Amorós que es va disputar al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramanet. Afortudament va fer un matí espectacular, amb un sol i una temperatura digne d'un dia primaveral i el terreny estava en bones condicions.
  • Veterà Masculí: En una cursa disputada sobre una distància de 6.000 metres, Alberto Segura finalitzava en el 8è lloc amb un temps de 20'29", per 18'53" del guanyador Benito Ojeda, del mateix club Domingo Catalán F.C.
  • Sènior Masculí: Aquesta cursa va començar amb un petit incident, doncs per completar la distància total de 9.000 m, els atletes havien de fer inicialment una volta al circuit de 1.000 i a continuació 4 voltes al de 2.000 m. Però per un problema de senyalització en una "cruïlla", al començar la cursa es va fer la volta de 2.000m corrent una part d'ella en sentit al establert. L'organització va reaccionar ràpidament i els atletes no es van veure perjudicats. Pel que fa als resultats 13è Ricardo Mera (29'43"), 14è Alex Almeida (29'55") i 22è Pere Ocaña (30'55"), la victòria com estava previst va ser per l'atleta del F.C. Barcelona, Ilias Fifa amb 27'39".