divendres, 8 de juliol del 2011

Camp. de Catalunya de clubs sub-20

• El dissabte passat, 2 de juliol a les pistes de Castellar del Vallés es va disputar una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs sub-20. En aquesta competició per clubs es donen cita atletes de categories, cadet, juvenil i júnior. Van participar 11 clubs en categoria masculina i 7 en femenina.
  • En el cas que ens ocupa del ISS Hopitalet, la manca d'atletes en 5 proves en nois i en 8 en noies, els va privar d'ocupar una millor plaça a la classificicació final per clubs.
  • 1.500 m ll masculins: Alejandro Loscos, amb 4'22"77 aconseguia el 6è lloc i 6 punts per l'equip, la victòria era per Bru Trabal amb 4'06".
  • 1.500 m ll femenins: Ani Mata, amb 5'09"45 aconseguia el 4at lloc i 4 punts per l'equip, la victòria era per l'atleta juvenil del F.C. Barcelona, Ingrip Pinio amb 4'41.