divendres, 24 de juny del 2011

Campionat de Catalunya Júnior - Promesa

A la Quadra Atlètica Manel Pla contem amb 6 atletes de les categories júnior-promesa, tots ells estaven inscrits al Campionat de Catalunya. Malauradament, en Manu Salvador per lesió al pubis veia la competició com a espectador. Pel que fa a la resta, els resultats van ser excel·lents.
  • 1.500 m ll júnior masculí: En Alex Loscos amb unes millors marques personals de 2'05" en 800 i 4'22", estava en disposició de rebaixar la seva marca. I així va ser, finalitzava en 4at lloc del Campionat, amb un temps de 4'18"95, el que representa un salt qualitatiu i només a 2" de la medalla.
  • 1.500 m ll júnior femení: En aquesta prova prenien la sortida les nostres tres noies: Noelia, Bea i Ani. Noelia el dimecres anterior al Criterium Capmany havia rebaixat la seva marca fins els 5'4"60. Les tres primers posicions semblaven més o menys definides, però el quart lloc estava a l'abast d'un gran nombre d'atletes. El ritme de sortida va ser fort, primer 300 sobre 54", poc a poc el grup va perdent unitats. En el darrer 200 es decideix el Campionat que va ser per Marina Manjón (2'10" en 800), amb 4'37". La medalla de plata per Bea Caspar, que tot i portar el pes de la cursa quasi en la seva totalitat, aconseguia una nova MMP 4'40"61. Cinquena Noelia Alcón, també amb MMP 5'01"08 i sisena Ani amb 5'01"90.
  • 800 m ll promesa: En aquesta prova van haver baixes de darrera hora, el que feia que el títol estigués més obert que mai. En Jonatan Utrilla (UCA), amb nova MMP 1'56"75, aconseguia la medalla de plata del Campionat, el títol era per Arnau Parareda (ISS) amb 1'55"62.