diumenge, 12 de juny del 2011

3ª Jornada Divisió d'Honor - ISS Hospitalet Masculina

Avui no sabia si començar amb la bona notícia o amb la dolenta, per proximitat (els nois van competir a casa), començaré amb els resultats de l'equip masculí de l'ISS Hospitalet Atletisme.
  • 1.500 m ll: En una cursa a on es va "canviar" bruscament a manca de 600 metres, en Xavi Areny amb 4'11"32 finalitzava en 5è lloc. Els dos primers amb un temps de 4'08" eren del ISN Navarra.
  • 3.000 m ll: En Alex Almeida es classificava en 7è lloc am un crono de 8'52"52, pràcticament va portar fins a meta al seu rival del Fuerteventura, que el superava a 50 metres de la línia d'arribada.
  • 3.000 m obstacles: Manu Salvador i el seu company de club Jesús Cardó, van córrer intel·ligentment. De sortida juntament amb en Miguel A. Vaquero del Tenerife es van distanciar de la resta d'atletes i durant unes voltes van deixar que en Vaquero portes el pes de la cursa. Més endavant els dos atletes del ISS, van incrementar el ritme i obrint un forat definitiu van arribar a meta junts. Finalment fotofinish, amb una dècima de diferència, donà a Manu Salvador el 2º lloc amb 9'22"47.
  • Malauradament, aquests punts no van ser prou com per a eludir els dos darrers llocs del quadrangular, que significaven la pèrdua de la categoria, es van quedar a 13 punts de la salvació. Es van salvar Tenerife i ISN Navarra, la propera temporada estaran a 1ª nacional ISS Hospitalet i Fuerteventura.
  • En línies general, l'equip d'Hospitalet està composat per joves atletes, de ben segur que la propera temporada amb un any més aconseguiran de nou el retorn a la Divisió d'Honor.
  • Una cosa a millorar per les properes competicions ha de ser l'ambient a la pista, en cap moment es va tenir la sensació que el ISS Hospitalet fos l'equip local. Els equips Canaris i en especial el Tenerife Caja Canarias van ser els dominadors de l'animació i motivació al seus companys.