dilluns, 16 de maig del 2011

Resultats cap de Setmana, 15 de maig

• Lliga Catalana, 2ª categoria final A: Jonatan Utrilla (UCA), 2on al 400 m ll amb 53"4 (el guanyador Daniel Marco amb 51"9) ; 3er al 800 m amb 1'59"6, el primer va ser en Francesc Tugores (Lloret-La Selva) amb 1'57"5. La UCA finalitzava en quart lloc i per tant la propera temporada seguirà a 2ª categoria. Les places d'ascens fan ser per Lloret-La Selva i Nou Barris.
  • Lliga Catalana, 2ª categoria final B: Manuel Salvador (Universitari), 10'59"88 en els 3.000 m obstacles. Descendeixen a 3ª categoria juntament amb el Reus Ploms.
  • Lliga Catalana, 1ª categoria final B: Eloisa Martínez, 3ª amb 20'12", la guanyadora va ser l'atleta Monica Ardid amb 18'37". L'Universitari finalitzava la jornada en 6è lloc i per tant evitava el descens a segona.
  • III Mitja Marató de Formentera: Daniel Garcia, 10è amb 1h17'02", el triomf va ser per Ouais Zitane; 1h11'32"
  • 25ª Cursa Popular de Nou Barris: Pere Ocaña, 4at amb 35'08", el primer va ser Radouane Nour amb 32'24"