divendres, 27 de maig del 2011

2ª jornada Lliga Nacional de Clubs 2011 / Masculina

El dissabte 21, a Burgos es disputava un dels dos encontres de Divisió d'Honor Masculina per eludir el descens a Primera Nacional. En aquest quadrangular juntament amb el ISS Hospitalet, competien el Ourense, Caja de Burgos i Fuerteventura. Les participacions dels atletes de la Quadra Manel Pla van ser les següents:
  • 1.500 m: A Manu Salvador un cop més, se l'hi va resistir la possibilitat de fer un sub 4' en el milqui. Es classificava en 6è lloc amb 4'04"76, el vencedor de la cursa amb 3'52"88 era Tomás Tajadura del Caja Burgos.
  • 3.000 m: En aquesta prova els dos atletes ISS van ser companys nostres. En 5è lloc Xavi Areny amb 8'58", que amb unes poques setmanes de preparació, encara no està al nivell demostrat a la Pista Coberta. 6è Alex Almeida amb 9'09"45. El guanyador tornava a ser Tomás Tajadura amb 8'34"70.
  • 3.000 m obstacles: Javier Torres per compromís amb el club disputava la cursa d'obstacles, finalitzant 7è amb 10'25"60.
  • L'encontre finalitzava amb el ISS Hospitalet en tercer lloc, a 13 punts del segon classificat que va ser el Ourense. Amb aquest resultat, no aconsegueix evitar les places de descens i haurà de competir a la 3ª jornada per intentar mantenir la categoria.
  • Resultats.
  • Diumenge 22 al matí a Saragossa, el F.C.Barcelona competia juntament amb el Simply Scorpio 71, el Oviedo Atletismo y el R.C. Celta a l'encontre I pel Títol de Primera Nacional. En Jordi Comas aconseguia el 5è lloc a la prova de 1.500 m amb un registre de 4'01"35, la cursa la guanyava Antonio Abadia (Simply Scorpio) amb 3'57"67. Resultats.