dimecres, 13 d’abril del 2011

Resultats cap de Setmana 9-10 d'abril

• Campionat de Catalunya Universitari (Cambrils): Manu Salvador (UB), Campió de Catalunya de 5.000 m amb una marca de 15'35"82". Cursa disputada en unes condicions meteorològiques més aptes per estar a la platja, que practicant atletisme. Resultats.
  • Milla Internacional Bilbao Kirolak: Lidia Rodríguez 3ª classificada amb un temps de 5'13". La guanyadora va estar Irene Alfonso amb 5'11" i segona amb 5'12" Iris Fuentes-Pila, el podi era 100% Santutxu Atletismo. Resultats.
  • Cursa Bombers 2011: Després de la Cursa del Corte Inglés disputada el diumenge dia 3, Barcelona set dies més tard tornava a viure una cursa multitudinària, però en aquest cas els més de 17.000 corredors havien passat per caixa per adquirir el dret a córrer. Entre els nostres Javier Acedo 31è; 33'54", Oscar Mora 62è; 34'56", Dani Garcia 93è; 35'27", David Tortosa 100è; 35'34", Lucas Vallejo 102è; 35'41", Dr. Manolo Salvador 196è; 36'51" (14è de la categoria).
  • Aquesta edició de la cursa de Bombers, a diferència d'altres anys, no es va caracteritzar pels bons resultats. Més aviat al contrari van ser molts, possiblement afectats per les altes temperatures, els que no van tenir bones sensacions i van aconseguir marques allunyades dels seus objectius. Resultats.