diumenge, 20 de març del 2011

World Cross Country Championships - Cursa júnior femenina

Avui diumenge a Punta Umbria (Huelva), s'està disputant el Campionat del Món de Cros. Aquest any, només hem tingut presència a la cursa Júnior Femenina, a càrrec de Bea Caspar (Iss Hospitalet).
  • La nostra jove companya després del gran rendiment a l'Europeu de Cros, va patir unes molèsties físiques que la van obligar a aturar durant unes setmanes la seva preparació. Això va impedir que participes al Camp. de Catalunya de Cros celebrat a Granollers. Setmanes després va reaparèixer al Camp. d'Espanya de Cros per clubs a on va poder ser tercera (2ª per clubs) i més tard competia també al Camp. d'Espanya de Cros Individual a on novament quedava en 3er lloc.
  • Avui, ja amb més setmanes de preparació arribant en un bon moment de forma, competia amb les millors atletes del món de la seva categoria.
  • El resultat d'avui ha estat excel·lent, s'ha classificat en el lloc 61è (69 a la 1ª volta, 65ª a la segona volta), 10ª atleta europea i 1ª atleta espanyola. Per equips s'han classificat en 13è lloc, d'un total de 14, només s'han classificat dos seleccions europees, Gran Bretanya i Espanya.
  • Moltes felicitats Bea!!, ara a gaudir del descans que t'has guanyat!!