dimarts, 30 de novembre del 2010

Selecció Espanyola Europeu de Cros - Albufeira 12/12/2010

Aquest matí mitjançant la seva web, la RFEA ha fet publica la selecció que representarà a Espanya als Europeus de Cros, que es disputaran el proper 12 de desembre a la ciutat portuguesa d'Albufeira.
foto d'arxiu 2009
  • En categoria júnior, la nostra companya i atleta del ISS Hospitalet Atletisme, Bea Caspar ha estat seleccionada i figura com a hipotètica líder de l'equip. Moltes felicitats!! Per ella, no serà la primera internacionalitat en cros, doncs recordem que la temporada passada va competir a Eslovenia en el Mundial Escolar a on va finalitzar en un extraordinari 7 è lloc. L'Europeu, serà una dura competició amb la presència de les millors atletes europees (Gran Bretanya, Portugal, França, Ucrània, etc,..).
  • En categoria sènior, no ha pogut ser i Lidia Rodríguez no ha entrat a la selecció, érem conscients que estava molt complicat, però teníem una petita esperança. Ha competit a un gran nivell durant el mes de novembre, però no ha estat suficient per a estar entre les 4 millors atletes del cros nacional. Diem 4 millors, doncs ha resultat que hi havien 2 places que ja estaven "preadjudicades" a Núria Fernàndez (actual Camp. Europea de 1.500) i a Natàlia Rodríguez (subcampiona del Món de 1.500m i tercera a l'Europeu). Desitgem una gran actuació a totes les seleccionades i molts ànims a les atletes que "s'han quedat a les portes".
  • Selecció espanyola RFEA.
  • Com a complement de la crònica d'ahir, afegir que Angelica Esparza va competir al Cros de Llodio, finalitzant en el lloc 22, amb un temps de 32'32"