diumenge, 21 de novembre del 2010

Cross de Soria - 21 de novembre

Tercer cap de setmana de Cros, edició XVII del Cross Internacional de Soria, aquest any han estat quatre els atletes de la Quadra que s'han desplaçat fins a Valonsadero per a competir. Segons els criteris establerts per la RFEA, Soria és un dels crossos que es té en compte de cara a definir la selecció que representarà a Espanya a l'Europeu de Cros que es disputa el 12 de desembre a Albufeira (Portugal).
  • Júnior femenina: En questa cursa al ser "classificatòria" per l'Europeu també es permet la participació de les promeses de 1er any per tant ens trobem amb atletes dels anys 91, 92 i 93. Per tant les nostres companyes Bea i Noelia són les "petites". Tot i aquest handicap de competir amb atletes fins a dos anys més gran que ella, na Bea ha estat capaç d'aconseguir el 3er lloc de la cursa. Primera Espanyola!!! i només superada per dues atletes italianes de l'any 91, que l'avantatjaven en 16 i 9" respectivament. Com a dada, Giulia Martinelli, la segona classificada, és una atleta de 3.000 m obstacles amb una marca de 10'05". Pels que veiem com entrena, sabem que na Bea es troba en un gran estat de forma, avui s'ha confirmat davant de les rivals. Ha realitzat un temps de 14'29" sobre una distància de 4.000 metres. En un meritori 21è lloc arribava na Noelia amb un temps de 16'20".
  • Promesa masculina: Sobre una distància de 10.000 metres, en Manu finalitzava en 18è lloc amb un temps de 34'25" a 2'41" del primer classificat espanyol (Antonio Abadia).
  • Sènior femenina: Després de competir a Atapuerca (11ª Esp) i a Quintanar de la Orden, (6ª Esp), na Lidia encadena el tercer cros nacional de manera consecutiva. Pel que s'ha pogut veure a la retransmissió televisiva, inicialment darrera d'Estela Navascues, després durant un temps absorbida per Gema Barrachina i Irene Pelayo. Finalment aconseguia desfer-se d'aquestes rivals i arribava a meta en un magnífic 7è lloc de la general i tercera espanyola només darrera de Rosa Morató (58") i Jacqueline Martin (19").
  • El proper diumenge, es disputarà el clàssic cros de Llodio, que serà definitiu per elaborar la selecció de l'Europeu, a on dues de les nostres noies tindran opcions reals de ser seleccionades. Molta sort!!
  • Moltes felicitats a tots / totes!!!
  • Resultats del Cros.