dijous, 16 de setembre del 2010

Tornada a la normalitat, pista coberta de Sabadell

  • Doncs bé, ja estem a meitats de setembre i més o menys tots ja hem finalitzat les vacances i hem tornat a la feina. El nostre viatger, en Cesc, ja ha tornat a del país dels All Blacks i dels kiwis i el tenim de nou fent kms entre nosaltres, un dia ens ha de ballar la "haka" ;-), ja us passaré la lletra.
  • Algú de nosaltres ja ha competit, Burriac Atac, Milla de Aranda, Cursa de la Vinya, Cursa d'Alella, etc,..., aquest cap dissabte tenim el Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Sagunto (València), i serveix com a selecció de cara al Mundial que es disputarà el 26 d'octubre a Nanning (Xina), l'equip pot ser de fins a 5 atletes, sempre i quan realitzin marques de nivell (1h 3m homes / 1h 12m30s en dones). El nostre company Jordi Comas (F.C. Barcelona), figura entre els inscrits. Molta sort!!
  • http://www.rfea.es/web/competiciones/inscritos.asp?codigo=2010V004
  • Canviant de tema, el diumenge 26 de setembre pel matí tindrà lloc la inauguració de la Pista Coberta de Sabadell. A partir de les 10 hores es celebrarà una jornada atlètica amb un relleu popular de 200 x 200 metres, concurs d'alçada i perxa, 800 m ll masculí i femení i una cursa de 400 metres tanques, cosa molt poc habitual en PC. La segona volta ja es fa per carrer lliure, impressionant!!