dilluns, 12 de juliol del 2010

VII Memorial Miquel Consegal; 10 de juliol 2010

  • Encara amb la ressaca del Míting de Barcelona, estàvem al Estadi Joan Serrahima per viure una nova edició del Memorial Miquel Consegal. Aquesta competició es venia celebrant els darrers anys en jornada de divendres tarda amb una gran participació, en canvi aquest dissabte la participació va minvar de manera considerable.
  • Com exemple, el 1.500 m ll, que es la prova que ens ocupa, en categoria femenina no es va celebrar per manca de participants i en masculina, només va ser necessària realitzar 1 sèrie enlloc de les 3 que era habitual.
  • 1.500 m ll: Jordi Comas i Manu Salvador participaven amb la intenció de fer un bon crono. Durant el matí, en certs moments bufaven ràfegues de vent bastant molestes per una prova de migfons. Es dona la sortida i en Jordi Comas pren el cap de cursa i porta el ritme pràcticament els primers 1.100m, moment en el que és superat per en Daniel Pérez que obre forat. Finalment, en Jordi Comas es queda a les portes del baixar dels psicològics 4 minuts, amb 4'00"29. Per darrera en Manu Salvador, fent un gran esforç en els darrers 400 m, es queda sense poder fer marca personal, amb 4'03"56, per 4'03"04 de la Jornada de Lliga Nacional a Sabadell.
  • El propers cap de setmana al Trofeu Nemesi Ponsati, hi ha només possibilitats.
  • Resultats.