diumenge, 6 de juny del 2010

XIV Campeonatos Iberoamericanos

Molt bones notícies ens van arribar ahir des de San Fernando (Cadis).
  • A la prova dels 5.000 m ll, na Judit Pla a priori la favorita per aconseguir la victòria. Confirmava el seu paper i en el 1er 5.000 de la temporada amb una bona marca de 15'43"20, aconseguia la medalla d'or i el títol de Campiona Iberoamericana 2010, amb un marge de 6 i 7 segons sobre la 2ª i 3ª respectivament (Brasil i Colòmbia).
  • Segons declaracions de l'atleta, la cursa va començar a un ritme de 1'16". El 1er km el va portar l'atleta brasilera amb uns temps de pas de 3'12", a partir d'aquí na Judit per evitar els toques de l'argentina Godoy, va decidir agafar el cap de la cursa e incrementar un pel el ritme de cursa, 3'9" - 3"8" per acabar el darrer mil en 3'4".
  • Resultats complerts de la competició
  • Canviant d'escenari, a Pineda de Mar, 10 kms en ruta en Cesc Guim feia 6è amb un temps de 33'21". Fent el primer parcial en 16'12" a la segona part cansat i amb manca de forces perdia el ritme de cursa i se l'hi escapava l'opció d'una gran marca.
  • Felicitats i ànims a tots dos per a les properes competicions!!