dijous, 24 de juny del 2010

Llistes de sortides Camp. Espanya Federacions (Vigo)

  • A la web de la RFEA, ja s'han fet públiques les llistes de sortida d'aquesta competició que en la modalitat de 1ª Categoria es disputa dissabte 26 a la ciutat de Vigo.
  • En categoria femenina les Federacions participants són: Catalunya, Castella Lleó, Euskadi, Andalusia, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana, Galicia i Madrid.
  • Fent una mica de resum de l'edició de 2009 a "Ciudad Real", veiem que el podi va ser el següent: 1ª Catalunya, 2ª Andalusia, 3ª Madrid. I a nivell individual, les nostres companyes Judit i Lida, van aconseguir uns valuosos segons llocs, només cedint davant d'especialistes de la prova. En el 1.500 m, na Judit es va veure superada per la Valenciana Esther Desviat, i en el 5.000 m na Lidia per Alessandra Aguilar, gallega de naixement però representant a La Manxa.
  • 1.500 m ll: Judit amb una MMP de 4'17" obtinguda al Meeting de Huelva 2008 i una marca de 2010 de 4'26" Camp. de Catalunya de Clubs, tindrà com a principals rivals a les encara promeses Ana Gutiérrez (CYL), Almudena Rodríguez (AND), Laura Mendez (VAL), les tres amb marques de 4'23"-24".
  • 5.000 m ll: Lidia reviurà la cursa d'ara fa un any, doncs el seu principal obstacle per aconseguir la victòria torna a ser l'atleta blaugrana Alessandra Aguilar (15'42"/2007). Alessandra a les darreres temporades s'ha decantat per la marató (2'29"), na Lidia ha fet un salt de qualitat (16'12") i disposa d'un bon canvi de ritme a la part final de la cursa. Tenint tot això en compte, desitgem que aquest any el resultat sigui un altre. La tercera en discòrdia, serà la Madrilenya Beatriz Ros, que amb el 2'32" obtinguts a l'abril a la marató de Rotterdam torna a demostrar que es troba en un bon estat de forma.
  • Qui vulgui guanyar aquestes curses, a part d'unes bones cames, haurà de demostrar tenir un bon cap, saber llegir bé la competició i aplicar la tàctica correcta.
  • De la resta de la selecció, podem destacar a Eva Martin (200m), Mari Carmen Gonzalez (800m), Laia Forcadell (400mt), Eva Arias (3.000 m obs), Anna Pinero (Perxa), Irache Quintanal (Pes), Berta Castells (Martell), Núria Ferrer (Javalina), és un conjunt molt potent i experimentat en grans competicions, que aspirarà a la victòria, de la mateixa manera que ja han fet anteriorment les cadets i juvenils.
  • Molta sort a totes!!