diumenge, 13 de juny del 2010

Jornada Final Campionat d'Espanya de Clubs 2010

A aquestes alçades de la temporada, ja comencem a tenir competicions importants. I avui 13 de Juny, festivitat de Sant Antoni, s'ha disputat la tercera jornada de Divisió d'Honor, Primera Divisió i la jornada de 2ª per ascens a primera.
  • ISS Hospitalet Atletisme: En un quadrangular amb A.A. Catalunya, R. Celta de Vigo i Decatlon Kondy es disputaven dues places per estar la propera temporada a la màxima categoria; Divisió d'Honor. La competició ha anat molt ajustada, finalment els dos clubs catalans han estat els que han aconseguit el premi. 1er AAC; 2º ISS; 3er Decatlon Kondy 4º Celta. Pel que fa als atletes del grup, una de cal i una de sorra:
  • 3.000 m ll, la cursa era ràpida, el cap de cursa començava a un ritme de 1'4" la volta aprox. En Manu conscient de la situació es frenava i formava parella amb un atleta del Celta, ha seguit unes voltes amb ell. Però al rebre un canvi que no ha pogut respondre es queda sol en terra de ningú, amb el 7è lloc assegurat finalitzava la cursa sense gastar "cartuxos" de cara al Camp. de Catalunya, entrava a meta amb un temps de 9'02"89, el primer lloc era per a en Driss Lakhouaja amb 8'5".
  • 3.000 m obstacles, el millor obstaculista del ISS, en Oriol Cascalló, controlava la cursa des dels primers metres. Deixava que durant el primer 2.000m fossin els rivals els que portessin el ritme de cursa i quan i com ha volgut amb un bon canvi de ritme era capaç d'obrir un forat definitiu que l'hi servia per adjudicar-se una nova victòria a la Lliga de Clubs, amb un bon registre de 9'10"01.
  • Aquest ascens de categoria, evidentment és gràcies a tots els atletes que han competit avui, però també dels que ho han fet en jornades anteriors com en Alex Almeida o Javi Torres, dels que ho van fer en temporades anteriors con en Antonio Cruz (que el veiem en un bon procés de recuperació), entrenadors com en Manel Pla i de tots els membres de Hospitalet Atletisme amb el seu esforç fan els atletes puguin competir. Felicitats a tots!!
  • F.C. Barcelona: En Jordi Comas al 3.000 m ll, feia segon amb 8'38"63 a poc més de 2" de Felipe Carnicer que guanyava la cursa. Tant en categoria masculina com en femenina, el F.C. Barcelona ha aconseguit el primer lloc de l'encontre, per tant obté una plaça per poder competir la propera temporada a 1ª Nacional.
  • C.A. Laietània: Quedant tercers en nois i en noies es queda a les portes de l'ascens i haurà d'estar un any més a 1ª Catalana.