dimecres, 16 de juny del 2010

16 de juny - Criterium Campmany (3a Jornada)

La d'avui no ha estat una tarda gaire afortunada pels atletes del Quadra Atlètica Manel Pla que han competit al Serrahima. La temperatura era ideal, però s'havia aixecat un vent força incòmode.
  • 1.500 m ll femenins: Una sola sèrie amb quasi vint atletes, com és normal als primers 100 una mica de lluita per guanyar la posició. Amb la mala sort que na Noelia, es tocada per darrera i va al terra juntament amb una atleta de la AAC. S'aixeca i amb un instant de dubte, reempren la cursa, en 300 m d'esforç enganxa la cua de l'estirat grup. Mentrestant, l'Ani rodava en un bon grup. Finalment la Noelia, pagava el seu esforç inicial i quedava despenjada sense remei. A meta, Ani repetint pràcticament la marca de fa dues setmanes 5'1", Noelia 5'26". Felicitats per la primera i ànims per la segona!!
  • 3.000 m obstacles masculins: Avui, en Javi Torres sortia amb la intenció de fer marca personal, apropar-se en tot lo possible als 9'30", per això en Oriol Cascalló feia funcions de llebre. Les primeres voltes més o menys anaven al ritme previst, per darrera en Manolo Salvador per un mal recolzament en un obstacle patia una caiguda, sense conseqüències aparents. El ritme s'afluixa en el transcurs de la cursa, finalment amb molt de patiment 10'3" per en Javi, 10'53" per a en Manolo.