dilluns, 24 de maig del 2010

Diumege 23 de maig

• Cursa de Policia de Catalunya 2010: La cursa femenina també va tenir una clara dominadora, Judit Pla, del Futbol Club Barcelona que està preparant el Campionat d'Europa de Barcelona per a aquest pròxim juliol, va tenir una lluita amb les deu primeres posicions masculines i de la 12º posició absoluta en el km 6, va creuar la meta a Vic en la 7º posició absoluta i amb un temps de 35.18 va guanyar la cursa femenina, també amb 2 minuts d'avantatge. La lluita entre la 2º i la 3º posició va estar oberta de principi a fi amb Louis Brown del Sant Celoni i l'atleta local Encarna Núñez. En Joan finalitzava 10è amb un temps de 36'02"
  • Campionat de Catalunya de Clubs:
  • 3.000 m ll: Alex Almeida 5è amb 8'44"46, la cursa la va guanyar en Ilias Fifa amb 8'8" !!
  • 3.000 m obstacles: Javi Torres, 6è amb 9'58"
  • 1.500 m ll femení: 1ª Judit Plà 4'26"47", 6ena i aportant 3 punts al club Noelia amb 5'13"99