dijous, 17 de desembre del 2009

6ª Jornada de Cros 09-10, 13 de desembre

Diumenge 13 de juny, amb la excepció de na Judit que va competir a Yecla, quasi la totalitat del grup va disputar el Cros de Granollers. Per la majoria aquest cros ja era la darrera competició abans de les Festes de Nadal.
  • XXVI Cros Fiestas de la Virgen de Yecla (Múrcia):
  • Sènior Femenina: Amb un grup d'unes 7 atletes de bon nivell, corrent de menys a més, va anar recuperant posicions i va aconseguir pujar al podi en el tercer lloc. A només 5" de la keniata Inés Chenonge que va ser segona i a 8" de la guanyador Lebogang Palula. Per darrera d'ella entrava Marta Domínguez, millor atleta Europea 2008-2009.
  • Veterana Masculina A: Isidro Valderas que temporalment el tenim a Cartagena, amb un temps de 18'59" quedava en 27è lloc a 2'22" del cap de cursa. No va ser una bona competició per a ell, esperem veure'l de nou ben aviat per Barcelona.
  • 43è Cros Internacional "Ciutat de Granollers": A Granollers, es disputa cada any el segon cros de més nivell de Catalunya, només per darrera del Campionat de Catalunya. Un total de 11 atletes del grup hi van competir, anant per ordre de participació:
  • Juvenil Femenina: Cursa disputada conjuntament amb la júnior, que va ser dominada per la reusenca Núria Gil. Pel que fa a les nostres juvenils, ambdues aconseguien llocs de mèrit, Bea Caspar era tercera i Aniria Mara cinquena, d'un total de 17 atletes juvenils.
  • Sènior Femenina: Aquesta cursa va mantenir l'interès fins el final, doncs fins els darrers metres no es va tenir clar qui entrava en tercer lloc. Per davant la situació estava clara, primera Beatrice Jepchumba i segona Natàlia Rodríguez. Per darrera d'elles el trio amb la nostra companya Lidia Rodríguez i les rivals Marisa Casanueva i Miriam Ortiz també d'ISS, més endarrere la Campiona d'Espanya de 3.000 obstacles Eva Arias. Finalment na Lidia demostrava ser la més forta de les tres i aconseguia el tercer calaix del podi, a només 21" de Jepchumba. Na Geraldine Barré era 18ena amb 25'39", Iolanda Soler 20ena amb 26'52" i Albada Blai 22ena, tancava la cursa amb 27'15".
  • Sènior Masculina: A aquesta cursa estaven quasi tots els atletes de primer nivell català, si encara sumem dos keniates i a Juan Carlos Higuero, resulta un molt bon cros. El nostre primer espasa, Jordi Comas va donar la cara en molts moments de la cursa i va marcar el ritme del grup de cap. En Cesc Guim, realitzava una impressionat competició i quedava molt aprop dels seus companys del ISS. Després d'uns apassionats darrers 300 m a la pista, la victòria, amb un temps de 29'38" era per Higuero. Setè en Comas amb 29'52", 25è Oriol Cascalló 31'54", 28è Alex Almeida 32'09", 31è Cesc Guim 32'29" i 55è Pere Ocaña amb 34'50", d'un total de 69 sèniors.