dilluns, 7 de desembre del 2009

5ª Jornada de Cros 09-10, 6 de desembre

Diumenge 6 de desembre, dia en el es commemora la signatura de la Constitució Espanyola actual. Els atletes del grup han tingut un parell de cites, per una banda la 12ª Mitja Marató de Mataró i per l'altre el XXVIII Cros Internacional de la Constitución a Alcobendas (Madrid).
  • 12ª Mitja Marató de Mataró: L'atleta blaugrana Jordi Comas després de la seva participació al Campionat de Catalunya de Mitja de fa unes setmanes amb una marca de 1h 8'28", va competir de nou en aquesta distància. La participació d'atletes de nivell va ser més aviat escassa, el que va propiciar que en Jordi hagués de realitzar la cursa en solitari, uns segons per darrera de Cosmers Kemboi, al pas pel km. 10 la diferència era de 33" i a línia de meta es va reduir a només 20 segons. En Jordi aconseguia un registre de 1h 7'5", comparant parcials, es pot veure com ell va ser dels que menys va penalitzar a la segona part de cursa, a on van ser víctimes del vent. Tercer era en Marc Roig amb 1h9'15".
  • XXVIII Cros Internacional de la Constitución de Alcobendas: Cursa sènior, amb la participació de quatre atletes africanes, una portuguesa i les millors de les atletes espanyoles que no participaran el proper diumenge al Camp. d'Europa de Cros. La cursa era guanyada amb claredat per Vivian Cheruiyot (19'53), Campiona del Món de 5.000 m a Berlin '09 (MMP 14'22"). Na Judit Pla acabava en 7è lloc, a 9" de la 1ª espanyola (Alba Garcia) i Lidia Rodríguez 11ª (6ª esp).
  • Classificació Mitja Marató de Mataró.
  • Classificació Cros Internacional Alcobendas.
  • Donat que amb aquesta crònica repeteixo el fet de posar una foto d'un noi en competició, per tal d'evitar queixes dels lectors, el Consell de Redacció ha decidit crear una nova secció anomenada "La Foto de la Setmana". Aquí va la primera entrega:
Sempre seran fotos d'atletisme, atractives, divertides, originals, etc,... espero les vostres opinions.