dimecres, 19 d’agost del 2009

Un gran orgull, gràcies Judit!!

Si, veure la segona semifinal del 5.000 m femení del Mundial de Berlín, ha estat un gran orgull per a tots nosaltres. A la primera semifinal, la 7ena atleta ha fet 15'32, el que vol dir que millorant aquesta marca hi ha 4 llocs a la gran final de diumenge.
Judit Pla, darrera Vivian Cheruiyot (foto RFEA)
  • Es dona la sortida a les 11:07 del matí i ràpidament la Judit assumeix la responsabilitat de tirar del grup. Al darrera, té a tres etíops i tres keniates, que amb la seguretat de poder fer un darrer 1.000 per sota de 2'50, no tenen cap necessitat de tirar. S'obre un petit forat, que ràpidament el passen a ocupar l'italiana Weissteiner i la "yankie" Rhines, na Judit segueix tirant a ritme constant 3'8", 6'16".
  • Abans d'arribar al 3.000 es fa un canvi, el grup es revoluciona, totes passant cap al davant, tot i que passen en 9'25", na Judit s'ha despenjat. Sense remei, la distància amb el grup de cap va en augment. Acaba la cursa amb la rusa "Grechishnikova", que fa menys d'un mes va fer 15'16" i té una millor marca de 2008 de 15'7".
  • En una gran cita, a on "les cames" no han acompanyat (el cap ha treballat de meravella), s'ha fet un registre de 15'54"32, lluny de la "Season Best" o "Personal Best". Tot i això, com diu la dita "a passejar a les rambles", na Judit ha demostrat per sobre de tot, ser valenta, lluitadora i ha donat la cara mentre ha pogut, és per això que avui , de la mateixa manera que el dia dels 15'20" a l'Estadi Olímpic, ens sentit molt orgullosos de tu i ens omple de felicitat el poder compartir la vida plegats.