dimarts, 11 d’agost del 2009

Copa de Clubs 2009, 4 d'agost

Tal i com vam anunciar fa un parell de setmanes, el passat dimarts dia 4 a les Pistes Municipals de Mataró va tenir lloc la Copa de Clubs de la RFEA. Pel que respecta a la participació dels nostres atletes, ens centrarem en l'equip femení del FC Barcelona i el masculí del ISS. La data de la competició no resulta bona per a la majoria d'atletes, els que han participat al Campionat d'Espanya, els agafa cansats i amb poca motivació, i pels que no han anat, no han mantingut el nivell màxim d'entrenament.
  • 3.000 m obstacles fem: Marta Gomez, 5ena amb 11'26". El que representa estar molt a prop de les millor marques de la temporada obtingudes al Campionat de Catalunya Individual de Palafrugell i al de Clubs celebrat a Manresa.
  • 400 m tanques masc: Javi Torres, després d'unes setmanes desaparegut del grup, feia la seva reaparició en una prova de velocitat!!, era 8è amb 1'3".
  • 3.000 m obstacles masc: Oriol Cascalló, arribat a Mataró directament des de la feina era capaç de fer 9'20", obtenint el 6è lloc. La prova va ser guanyada per n Palomeque amb 8'56", 2on Enrique Sanchez amb 9'2".
  • 3.000 m ll: Alex Almeida, ràpidament es despenjava del grup i realitzant la cursa en solitari finalitzava en el 8è lloc amb 9'7". El primer Sergio Sanchez amb 7'49", demostra el nivell que va tenir la cursa.
Com es pot veure cap dels nostres atletes masculins va estar a prop de les seves millors marques. Segurament en Cascalló, d'haver arribar descansat a la competició podria haver estat a prop del cap de cursa. Pel que fa als clubs, el F.C. Barcelona femení, quedava en segon lloc per darrera d'un molt potent Valencia Terra i Mar i el ISS Hospitalet masculí, sense remei finalitzava en vuitè i darrer lloc.